Voedingsadvies

Gezonder leven

Wil je werken aan een gezondere levensstijl, maar vind je het lastig om je huidige voedingspatroon te doorbreken? Of heb je geen zin om steeds na te denken over wat je moet eten? Dan is een voedingstraject van 12 weken iets voor jou.

Voedingsadvies

VYTAL

Wil je werken aan een gezondere levensstijl, maar vind je het lastig om je huidige voedingspatroon te doorbreken? Of heb je geen zin om steeds na te denken over wat je moet eten? Dan is een voedingstraject van 12 weken iets voor jou. Tijdens dit traject maak je gebruik van de handige voedingsapp VYTAL. Op een leuke, makkelijke en verantwoorde manier leer je omgaan met je voedingspatroon. Geen streng dieet, maar vooral lekker blijven eten. Ik sta klaar om je te begeleiden met wekelijkse weegmomenten en regelmatige check-ins.

 

Met behulp van de VYTAL-app krijg je inzicht in gezonde voeding en leer je welke voedingskeuzes het beste bij jou passen. Samen stellen we een plan op dat past bij jouw smaakvoorkeuren en doelen. Je krijgt ondersteuning en advies op maat, zodat je stap voor stap gezondere eetgewoonten kunt ontwikkelen. Geen stress of zorgen meer over wat je moet eten. Laat mij je helpen om op een plezierige en duurzame manier je voedingspatroon te verbeteren. Neem vandaag nog de stap naar een gezonder en energieker leven. Maak een afspraak en start jouw voedingstraject met VYTAL.

 

Voedingsadvies

VYTAL & coaching
150
/ 3 maanden
  • Persoonlijk advies
  • Makkelijke app
  • Persoonlijk voedingsschema