Sport

Bestseller

Heb je moeite om te beginnen met sporten of heb je specifieke sportieve doelen waarbij je wat hulp kunt gebruiken? Dan is personal training de perfecte oplossing voor jou.

Soorten Training

Personal Training

Heb je moeite om te beginnen met sporten of heb je specifieke sportieve doelen waarbij je wat hulp kunt gebruiken? Dan is personal training de perfecte oplossing voor jou. Tijdens personal training krijg je individuele aandacht en een op maat gemaakt  trainingsprogramma dat perfect aansluit bij jouw doelen. Samen werken we aan de doelen die we gezamenlijk hebben opgesteld.

Personal training kan ook prima gecombineerd worden met een trainingspartner. Hoewel het ideaal is als jullie vergelijkbare doelen hebben, is dat niet noodzakelijk. Samen kunnen jullie het hele proces doorlopen, elkaar motiveren en samenwerken aan jullie gezondheid. Bij personal training is er de mogelijkheid voor 1-op-1 sessies, 1-op-2 sessies en een maximum van 1-op-3 sessies. Op die manier kunnen we de optimale balans vinden tussen persoonlijke begeleiding en het motiverende aspect van trainen in een groepje.

Of je nu wilt afvallen, spierkracht wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of gewoon een gezondere levensstijl wilt nastreven, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw pad naar succes. Samen zorgen we ervoor dat je gemotiveerd blijft, je grenzen verlegt en je
persoonlijke doelen behaalt. Neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken voor personal training. Laten we samenwerken en jouw sportieve ambities waarmaken!

Small group

Ben je op zoek naar de gezelligheid en motivatie van trainen in een kleine groep? Dat kan zeker!  Trainen met je vrienden, familie of collega’s is een geweldige optie. Samen kunnen we werken aan jullie doelen, of het nu gaat om het voorbereiden op een hardloopwedstrijd of het actief blijven tijdens de zomerstop van reguliere trainingen.

Om de kwaliteit van de trainingen te waarborgen en voldoende individuele aandacht te kunnen geven, hanteer ik een maximum van 5 personen per groep. Op die manier kan ik zorgen voor persoonlijke begeleiding en het aanpassen van oefeningen aan jullie individuele behoeften en fitnessniveau ’s.

Samen trainen in een kleine groep is niet alleen effectief, maar ook erg leuk. Het stimuleert elkaar, zorgt voor een goede sfeer en biedt de mogelijkheid om te werken aan individuele doelen binnen een ondersteunende omgeving.

Als je geïnteresseerd bent in het vormen van een kleine groepstraining met je vrienden, familie of collega’s, neem dan gerust contact met me op. Laten we samen aan de slag gaan en plezier hebben terwijl we werken aan een gezondere levensstijl!

Bootcamp

Ben je een liefhebber van buiten zijn en houd je van uitdagende trainingen in een groep? Dan is bootcamp echt iets voor jou! Hoewel bootcamp intens kan klinken, wordt er uiteraard rekening gehouden met jouw fitnessniveau en capaciteiten.

Bootcamp is niet alleen een effectieve manier om je conditie te verbeteren en kracht op te bouwen, het is ook een sociale activiteit waarbij je nieuwe mensen ontmoet en elkaar motiveert om het beste uit jezelf te halen.

Elke training wordt zorgvuldig samengesteld en aangepast aan de behoeften en niveaus van de deelnemers. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, de bootcamp trainingen zijn toegankelijk voor iedereen die bereid is om zichzelf uit te dagen en zijn/haar grenzen te verleggen.

*Bootcamp trainingen vinden plaats aan: de Zanden 94 in Teuge.

Meest gekozen

Personal training

1 sessie
50
/ 50 minuten
 • Persoonlijke aandacht
 • Effectief je conditie verbeteren
 • Weerbaarder tegen verleding

Personal Training 1 op 2

1 sessie
62,50
/ 50 minuten
 • Train samen met vriend of vriendin
 • Effectief trainen
 • Weerbaarder tegen verleiding

Personal training

4 sessies
200
/ 50 minuten
 • Persoonlijke aandacht
 • Effectief je conditie verbeteren
 • Weerbaarder tegen verleidingen
12 maanden

Personal training

4 sessie per maand
200
/ 50 minuten
 • Persoonlijke aandacht
 • Effectief trainen
 • Weerbaarder tegen verleiding